Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.11.2014 11:35 - Оренда - какво е това чудо?
Автор: stoyan71 Категория: Други   
Прочетен: 1648 Коментари: 0 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Оренда по дефиниция е състояние на духа.

Оренда се усеща, като изгряващо слънце отвътре - човек се изпълва с енергия, оптимизъм, твори и създава без усилие, бликват като фонтан визии и идеи, които са свързани и танцуват по спирала.

Разкриват се нови простори и хоризонти.

Нещата се случват от само себе си, всичко става с лекота.

Придобива се яснота за мисията в живота, пътят към нея става видим и разбираем.

Усещане за канал за връзка с енергията и знанията на Вселената.

 

Оренда e мощната, магическа сила на древните българи. Те вярвали, че притежават най-мощната и истинска вътрешна сила. Чрез нея Тангра ги отличил от останалите племена, предопределил да побеждават и да изпълнят специалната мисия, с която ги натоварил.

 

Оренда казват е най-мощната дума-слово за българите. Самото и произнасяне активира вибрации, които все още не разбираме, отваря енергийни канали за връзка с божественото.

 

Могат да се направят множество паралели със сходни източни учения и практики - вътрешната енергия "Ци" при китайци и тибетци, наричана "Прана" при индийците, протичането и по енергийните канали и мердиани, значението и ролята на седемте чакри, Рейки - използването на вселенската енергия за лечение и много други, днес популярни и известни.

 

Оренда е като облак от светлина, който те обгръща и издига във висините.

Следва приземяване, заземяване, успокояване от силните вълнения. Тя сякаш се скрива зад ъгъла, но не изчезва. Състоянията се редуват, има характерен баланс. Също както птиците не са постоянно в полет.

 

В днешни дни в цял свят се наблюдава едно "пробуждане", ненаситна жажда у хората за нови знания и личностно израстване. За "Познай себе си". За "Развий потенциала си и стани успешен". Често се споменава, че това е настъпващата Епоха на Водолея.

 

Този процес влияе и на българите, но при тях има нещо по-особено.

Промяната на вибрациите активира една скрита дълбоко в гените ни тайна.

Предстои да бъде разбирана, но мнозина вече усещат как нещо отвътре изплува, изгрява.

Жадни българи търсят, ровят и споделят скрити досега, но бликащи отвсякъде истини за древната ни история. Все повече чудесии изкачат от археологическите разкопки.

България преоткрива себе си. Булото пада и разкрива хубостта и прелестта й.

Баба Ванга, незрящата, отдавна го е прозряла : „златото ще се покаже от земята... ще дойде на света най-старото учение...”.

 

Умовете неистово търсят потвърждения за усещанията извиращи вътре в душата, но умът е немощен. Той по-скоро намира потвърждения и доказателства за "реалността", която ни заобикаля. Контрастът е силен и ярък - в душите на българите гори огън от силни емоции заради това което се вижда с ума и това което се усеща с душата.

А и все още живеем в матрицата. В свят, който е програмиран. Много пътища са затворени с бариери. Но бариерите са най-често в умовете ни. Убеждения и представи, които все още приемаме за даденост.

 

Изкачването по стръмната пътека на личностното израстване ни води горе на високия планински връх, от който се разкрива прелестна панорама.

Разкрива се визията за света, за бъдещето.

А състоянието на духа – да, това е Оренда.




Тагове:   България,   чудо,   бъдеще,   Оренда,


Гласувай:
8



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: stoyan71
Категория: Други
Прочетен: 43751
Постинги: 11
Коментари: 10
Гласове: 30
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930